Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Netradičný hamburger
Fish&Chips v tortille
Párky v slanine
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Klasický burger
Jaipur kari
Hovädzí steak so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná krkovička
Papriky plnené rizotom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pivný guláš
Zemiakové placky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Carbonara so špenátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kotlovina
Voňavé pečené zemiaky
Rýchle lasagne
Chilli con carne
Medové teľacie kotlety
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s cuketou
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Plnené kuracie stehná
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Lasagne z panvice
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové chipsy
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na sladko
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pizza v zemiakoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka z bôbu
Grilovaný hamburger
Morčací hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Medailónky s hnedou ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi